TextUp Pro


All the news now and in your digital future

Audio trk 2 of (V1, 2A Clip) will not load into viewer.

Posted by DTuero 
Audio trk 2 of (V1, 2A Clip) will not load into viewer.
August 15, 2007 03:58PM
Good Afternoon,

OSX 10.4.10/FCP-5.0.4

I have a bug of some sort: FCP will only load audio trk 1 into the viewer.
The Clip was digitized as a V1, 2A --2 mono channels of audio.

This bug is a intermittent problem.

Restart of software and computer does not help.

Sorry if I'm missing something obvious.

Anyone else come across this?

TIA

Doug
Re: Audio trk 2 of (V1, 2A Clip) will not load into viewer.
August 15, 2007 04:01PM
Was this captured in FCP? What channel settings are in the Browser columns?
Re: Audio trk 2 of (V1, 2A Clip) will not load into viewer.
August 15, 2007 04:05PM
Yes, captured in FCP--Lacie FW800.

1V, 2A 2 Mono 720x480 29.97 DV?DVCPRO-NTSC 48.00 kHz 16-bit integer
Re: Audio trk 2 of (V1, 2A Clip) will not load into viewer.
August 15, 2007 04:09PM
Discovered a workaround: just click on the A2 button next to the lock icon and THEN
Trk 2 will appear...seems strange though.
Re: Audio trk 2 of (V1, 2A Clip) will not load into viewer.
May 30, 2008 01:15PM
The silver buttons act like patch bays. If A2 is not linked to an audio track, it is disconnected and the track 2 of your viewer clip does not go into the timeline on an insert edit.



www.strypesinpost.com
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.
 


Google
  Web lafcpug.org

Web Hosting by HermosawaveHermosawave Internet


Recycle computers and electronics